سیب گلاب یزد تاثیر بالایی در نابودی باکتری های مضر بدن دارد

سیب سرشار از ترکیبات گیاهی آنتی اکسیدانی مختلف است که بسیاری از فواید سلامتی آن را بر عهده دارند.

این شامل :

کوئرستین.

سیب گلاب یزد از عالی ترین سیب ها می باشد.

بر اساس مطالعات حیوانی، کورستین یک ماده مغذی که در بسیاری از غذاهای گیاهی نیز وجود دارد، ممکن است دارای اثرات ضد التهابی، ضد ویروسی، ضد سرطانی و ضد افسردگی باشد.
کاتچین.

یک آنتی اکسیدان طبیعی، کاتچین نیز در مطالعات حیوانی به مقدار زیاد یافت می شود و نشان داده شده است که عملکرد مغز و عضلات را بهبود می بخشد .
اسید کلروژنیک همچنین در برخی از مطالعات موجود در اسید کلروژنیک نشان داده شده است که قند خون را کاهش می دهد و منجر به کاهش وزن می شود.

سیب منبع خوبی از چندین آنتی اکسیدان، از جمله کوئرستین، کاتچین و اسید کلروژنیک است.

این ترکیبات گیاهی مسئول بسیاری از فواید سیب هستند.

سیب

سیب و کاهش وزن
دو خاصیت سیب – فیبر زیاد و کالری کم – آن را تبدیل به غذا می کند.

بنابراین، خوردن سیب ممکن است کالری دریافتی روزانه شما را کاهش دهد و باعث کاهش وزن طولانی مدت شود .

در یک مطالعه 12 هفته ای، زنانی که از آنها خواسته شد 1.5 سیب بزرگ (300 گرم) در روز بخورند، در طول مطالعه 2.9 پوند (1.3 کیلوگرم) از دست دادند .

به همین دلیل، این میوه می تواند یک مکمل مفید برای رژیم غذایی باشد، به خصوص اگر بین وعده های غذایی یا قبل از آن مصرف شود.

خلاصه

سیب تا حد زیادی به دلیل فیبر بالا و محتوای کالری کم می تواند یک رژیم غذایی سالم برای کاهش وزن را تکمیل کند.

چندین مطالعه به تأثیر سیب بر عوامل خطر بیماری قلبی پرداخته اند.

یک مطالعه بر روی همسترها نشان داد که سیب می‌تواند منجر به کاهش شدید 48 درصدی تجمع پلاک در رگ‌ها شود.

یک مطالعه انسانی در فنلاند نشان داد کسانی که بیش از 1.9 اونس (54 گرم) سیب در روز مصرف می‌کنند، به طور قابل‌توجهی خطر ابتلا به این بیماری را کاهش می‌دهند.

به طور خاص، خطر مرگ ناشی از بیماری قلبی در زنان 43 درصد و در مردان 19 درصد کمتر بود.

 

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.