زادگاه درختان پسته هند، سوریه، ایران نام دارد.
از آنجا به یونان آمدند و در سراسر اروپا ساکن شدند.
پسته برای مدت طولانی در کریمه رشد می کند.
پسته درخت و پودر پسته خشک یا درختچه ای خزان کننده است، اما پسته هایی با شاخ و برگ همیشه سبز وجود دارد.
ارتفاع درختان پسته از 3 تا 10 متر می رسد، تاج آن معمولاً در ارتفاع پایینی از سطح زمین قرار دارد، تنه آن خمیده است. پسته به آرامی رشد می کند، اما برای مدت طولانی تا 900-1000 سال.
میوه نارس شبیه آلو سبز است: هسته آن با خمیر صمغی پوشیده شده است و پوست بنفش یا زرد در بالای آن قرار دارد. پس از رسیدن، گوشت و پوست آن خشک می شود و سنگ به نصف می شکافد.
پسته در شب برداشت می شود، زیرا اسانس ها و رزین ها می توانند باعث مسمومیت و سردردهای شدید در طول روز شوند.
در زمان های قدیم، پسته را “آجیل جادویی” می نامیدند، اما چینی ها جالب ترین نام را برای پسته گذاشتند: “آجیل شاد” – احتمالاً به این دلیل که شکاف بین پوسته ها شبیه لبخند است.
ویژگی های مفید
پسته حاوی پروتئین ها، چربی ها، کربوهیدرات ها، نشاسته، فیبر غذایی، ویتامین های گروه B و همچنین E، H، PP، ریز عناصر مفید برای بدن انسان و همچنین موادی است که سطح کلسترول خون را کاهش می دهد.
پسته هر 2 تا 3 سال بار میوه می دهد، از یک درخت تا 250 کیلوگرم آجیل برداشت می شود.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.